Härliga 5 h

Gårdagens pass gick åt skogen då nyckeln till klubblokalen var borta vilket ledde till att intervallerna motvilligt uteblev. Cykla utomhus i kraftiga vindbyar och regn blandat med slask som underlag lockade inte heller. Å andra sidan fick jag tid till att lämna in inomhuscykeln på lagning så att jag slipper liknande missöden i framtiden. Får dock cykla intervallena imorgon.

Idag blev det långt! Riktigt långt. Var mentalt förberedd att cykla i slask vilket är det värsta jag vet. Mot min stora förvåning visade det sig att det var stenhårt underlag trots plusgrader under natten? Började de första 3 h i solsken och hade det förträffligt bra, njutbart. Stax efter kom jag på att cykla till min tjej i Högbo, yes har gått och kärat ner mig på gamla dar. Vilket var skönt då maten var serverad, bara att kasta in maten i lejongapet. En problematisk händelse var att alla genvägar till Sandviken var igensnöade vilket gjorde så att cykeldatorn gjorde om rutterna hela tiden, och inte till de snabbare vägarna… (Var efter nya vägar, därav behövdes gps:en).

5 h blev det med en fräsch kropp. Sista halvtimmen kan diskuteras.

image

image

Annonser

2 thoughts on “Härliga 5 h

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s