Dagen-efter-intervaller

Det står vila på schemat idag, men då intervallerna uteblev i fredags så fick de avverkas idag. För det första så var jag extremt sliten när jag vaknade upp efter mina 5 h igår på sadeln som satt sina spår denna morgon. Det var bara att ladda om mentalt som så många gånger förr.

Hoppade upp på cykeln i Högbo för att cykla hem till Gävle och insåg att de 3×15-5 min skulle passa perfekt då det tar ungefär den tiden från Högbo till Gävle. Här kommer det roliga: benen var extraordinärt pigga! Slutar aldrig förvånas över kroppens alla krafter. Flög fram genom intervallerna som om det inte fanns ett slut i tanken. Vill minnas att jag gjorde ett riktigt bra intervallpass efter ett långpass förra året. Hursomhelst ett riktigt bra besked och ett stycke självförtroende förstärkt.

Idag blir det inget annat än att vila resten av dagen så att ännu en till träningsvecka ska orkas med.

Trevlig söndag 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s