Ladda

Än en gång ett par kämpiga intervaller igår. Jag gillar denna träningsform trots att det gör ont dag ut och dag in. Men lyckan i efterhand är svårslagen. Tycker det är skönt att plåga kroppen direkt efter jobbet. Har det varit mycket på jobbet så formateras hjärnan oftast om till det bättre efter ett hårt träningspass.

Exakt samma sak som efter förra helgen så har kroppen var sliten efter två rejäla distanspass och börjar successivt piggna till under tisdagen eller onsdagen vilket i sig inte är så underligt. Fick kämpa så inåt bomben i måndags för att ta mig igenom ett grispass, vilket till slut gick.

Har dessutom fått lägga om lite i kosten efter jag börjat med det nya träningsschemat som tar mycket på krafterna. Försöker få i mig mer av salter, mineraler och vitaminer m.m. för att hålla kroppen i bra balans. Även strikta order till kroppen att dricka mer vätska under dagarna.

I övrigt går det kanon och kroppen känns stark 🙂

En trött själ innan passet resulterade till en pigg Mattias efter passet:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s