Gnetar på

Veckan lider mot sitt slut och har precis kört klart mina intervaller. Kanske hinner med lite fredagsmys också? Träningen i sig gick relativt bra, inga pangben eller starkt psyke i afton. Tog mig iallafall igenom passet efter slitsamma minuter och inväntar maten i skrivande stund.

2015/01/img_0441.jpg

Var och köpte ett par dubbdäck hos Team Sportia till den nya träningscykeln som jag ej cyklat på ett tag. Har använt mig av gammal-jäkla-stålverket till cykel och längtar att hoppa upp på carbon raketen. Kommer dessutom att uppskatta den betydligt mer nu!

Blir inga 5 h imorgon har jag klart och tydligt förklarat för min kropp gentemot de två sista helgerna. Ska bort på middag och har tänkt vara människa istället för slut som artist och sukta efter väggarna likt en vilsen man i öknen utan vatten på flera dagar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s