Kisa på cykeln

Nej! Inte kissa på cykeln. Kisa 🙂

Blev en tidig morgon då väckarklockan tjöt klockan 07. Planen var att tvätta innan distanspasset vilket gick galant. Läste i forumet på HappyMtb (finns i spalten på högersida) att Henkerado skulle ut och cykla klockan 09 vilket skulle passa mig ganska bra tidsmässigt. Loggade in på forumet men kom inte riktigt så långt då inloggningen inte fungerade. Försökte även skapa en ny profil utan några livstecken. Ville helt enkelt skriva att jag skulle med, men komma någon minut försent. Var på plats två minuter över nio utan några cyklister förutom pensionärer påväg in till Konsum.

Cyklade mig mot Högbo och tillbaka i en massa snö som förstörde mina ögon. Tappade bort en sak som håller fast glaset till glasögonen så det blev ingen trevlig runda. Däremot så var det otroligt skönt att hopp upp på träningscykeln gentemot den gamla cykeln. Kändes som att jag flög fram med betydligt bättre komponenter och en lätt ram bestående av carbon.

Drog ner på timmarna idag och landade på 3 h vilket kändes riktigt kort. Sjukt hur hjärnan kan luras ibland.. Då den är van att cykla 4-5 h de senaste 4 helgerna.

2015/01/img_0442.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s