Inomhuscykel

Kändes som en bra rubrik till detta inlägg. Fick hämta ut den igår då den har varit på lagning. Oerhört skön att cykla på då motståndet är jämnt och skonsamt vilket är skönt för knä och leder. Men framförallt underlättar det min vardag att ha en sådan maskin i hemmet.

En väldigt jobbig sak är att motståndet inte är som det ska. Den har 16 växlar och förra året orkade jag dra mig runt på trettonde växeln (max), inte mer än det. Insåg nu att sista växeln var för lätt och visade 510 i watt första 5 min vilket inte stämmer. Hoppas det beror på att den låg i en kall bil under hela dagen? Annars går det inte att avverka alla intervallpass på den…

Ikväll är det iallafall distans på schemat. Med tanke på att det regnar i skrivande stund kommer det nog resultera till att jag cyklar inomhus framför en film 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s