Hälsokur

Inte gjort allt för många knop de senaste dagarna. Åkte på en förkylning förra torsdagen vilket i sig var en ganska bra tajming då jag har vilodagar på torsdagar och söndagar. Blir jag frisk snabbt som det verkar så förlorar jag inte många träningsdagar. Eventuellt ett lugnt pass imorgon 🙂

Har väl gjort allt annat än att tänka på cykling under dessa dagar. Tycker det är skönt ibland att fokusera på annat vilket är nyttigt för motivationen då det blir en hel del träning under året. Men som alltid längtar jag tillbaka till är cyklingen väldigt fort vilket är en positiv boost för hjärnan.

Testade göra en riktigt bra hälsokur under tiden. Brukar inte tycka det är nå gon idé att trycka i sig massa vitaminer m.m. då en förkylning har slagit ut, men nu gav det en positiv effekt. Kanske kuren som inte gjorde att den slog ut rejält? Vem vet..

* Vitlök
* Spenat
* Apelsinjuice
* C-vitamin
* Lingon och blåbär
* Ingefära
* Echinagard

– Med andra ord, allt du hittar (häxblandning).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s