Kom igen

Ett tag sedan jag skrev ett inlägg här vilket borde betyda att en sjukdom har härjat fritt de senaste dagarna. Och så är det! Det senaste inlägget handlade b la om att kroppen fick en kortare förkylning vilket jag aldrig skulle nämnt, eftersom att dagen efter slog den ut rejält..

Har inte gjort många knop under veckan. Fick sjukskriva mig i två dagar för att få bot på febern. Abstinensen på att träna har varit enorm vilket i sig brukar vara den jobbigaste kampen. Kommer att starta igång träningen mest troligt på måndag och kanske redan under söndagen 🙂

Fick mig iallafall en kort promenad igår med en puls på 1637383 bpm:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s