Ett lass från Team Sportia

Direkt efter jobbet igår svängde jag förbi min sponsor Team Sportia i Gävle för att hämta ut snygga vinterkläder från Newline och en omgång från Enervit så att kroppen under vintern ska få all energi som den gör av med. Kläderna var extremt sköna med toppklass kvalité!

Har hittills haft en toppendag med bad på Fjärran hela morgonen med en polare. Han skulle simma cirka 30 min medan jag skulle må och gotta mig i bubbelpoolen eftersom att jag precis blivit frisk. Men det var så klart svårt att hålla sig, blev ett par simtag. Efter det så blev det fika och solning i gott sällskap – gudomligt bra dag.

2015/02/img_0446.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s