Tillbaka på banan

…Som man brukar säga! Oerhört skönt att vistas i denna atmosfär igen. Känns som att det var evigheter sedan jag tränade och har hamnat lite utanför bubblan, okej! Tio dagar är å andra sidan en relativt lång period då jag åkte dit rejält likt en käftsmäll av ala förkylning.

Testade att cykla till jobbet denna morgon med en väldigt sliten kropp efter sjukan. Inte gjorde 3-4 h sömn saken bättre kan jag tala om. Eller att det var friluftsdag på jobbet för den delen.. Men roligt var det minsann.

Testade att köpa kosttillskott igår på Apoteket för att undvika onödiga sjukdomar här framåt. Jag behöver verkligen få i mig extra vitaminer m.m. Om inte annat en psykisk boost.

2015/02/img_0495.jpg

Ska snart- i skrivande stund svida om till träningskläder för att fara ut och springa. Ingenting som jag har på schemat, men måste börja lugnt och successivt för att inte göra om samma misstag som jag gjorde förra våren då jag drog igång med intervaller så fort jag blev frisk, vilket resulterade till en negativ spiral följt av sjukdomar efter sjukdomar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s