Cyklat Monark

En natt med många timmars sömn resulterade till en pigg och alert gosse idag. Vilket behövdes för att klara av denna dag med många roliga händelser. Fick äntligen cykla i afton och dessutom på en Monark som klubben investerat. Spännande med en wattmätare som visar exakta värden samt kadens. Borde kunna stämma av formen med den längre fram.?

Har blivit lite fäst vid att träna i klubblokalen. Det hela började med att min träningscykel gick sönder (som nu är lagad) vilket ledde till att jag var tvungen att åka dit om kvällarna efter jobbet som jag upplevde som en jobbig sak. Nu i efterhand inser jag hur smidigt det är, dels för att det är nära från jobbet men framförallt snabbare för mig att göra klart passet. En klassiker är att komma hem från jobbet trött och allmänt sliten för att sedan hoppa upp på cykeln. 9 av 10 gånger slutar det med att kroppen hamnar i soffan likt en soffpotatis – för att sedan inse att 2 h flugit iväg utan att arslet sitter på sadeln. Nu blir det automatiskt att göra bort träningspasset då det med andra ord inte finns så många andra saker att göra i en träningsanläggning.

Passet gick ändå helt okej trots förkylningen som släppte i förrgår. Körde intervallerna väldigt lugnt och skonsamt. Eller!? Känner att näsan växer lite…mycket…

2015/02/img_0498.jpg

Annonser

2 thoughts on “Cyklat Monark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s