Espressomaskin & intervaller

Ända sedan jag började med cyklingen för cirka 5 år sedan fick jag ett intresse av kaffe, speciellt de senaste 2 åren. Tror dels det beror på det stora intaget av kaffe innan och efter långa och tuffa träningspass. Energin och kicken det ger behövs (samt himmelskt gott). Har alltid velat ha en riktigt fin espressomaskin vilket inte var första prioriteringen under studenttiden. Nu har jag förvisso gått ut från högskolan och jobbar flitigt som en arbetsmyra och därmed smällde jag till på en Gagga Classic efter att ha samtalat med en kompis som har svart bälte i kaffe. Tog ett tag men nu är den i min ägo. Kan erkänna att det är riktigt svårt att få till en bra kopp, som t ex en Cappuccino… Snart så 🙂

2015/02/img_0497.jpg

Ikväll avverkade jag ett tungt pass på Monarken i form av styrkeintervaller på 50-60 i kadens. Inte direkt hälsosamt för kroppen då det sliter rejält på knä- och leder. Varje gång jag tränar den formen känns det som att musklerna och skelettet runt omkring benen ska explodera. Är väl det som är elitträning, att tänja på gränserna?

2015/02/img_0500.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s