Testpilot m.m.

Har inte skrivit ett inlägg på ett par dagar eftersom att jag åkte dit på en till förkylning och tjurade ihop rejält. Denna gång får jag skylla mig själv då jag startade för hårt efter förra förkylningen, så det blev ett klassiskt bakslag. Har dock blivit frisk i skrivande stund och kan utan tvekan cykla ett lugnt pass imorgon men har bestämt mig för att vila ut den rejält (första gången i historien). Nya tag på torsdag eller fredag.. Fokus på annat för att inte tjuvstarta.

Var förbi Team Sportia efter jobbet för att bla hämta ut ett par vattentäta cykelstrumpor samt överdrag för skorna. Är det någonting som är viktigt så är det ett par rejäla strumpor under vintern. Innan så har jag cyklat i vanliga strumpor vilket har resulterat till blöta och frusna tår. Ska bli rejält intressant att testa ett par vattentåliga från Sealskinz
(tryck på namnet för länk).

IMG_0506

I övrigt går det helt okej för den nya Barista-mannen:

IMG_0505

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s