Träning med brorsan 

Har lillebror på besök under en weekend hemma hos mig. På söndag blir det att se på 5-milen i Falun, vi är supertaggade! 

Min förkylning har äntligen släppt vilket var på tiden då jag behöver komma igång med träningen på allvar nu. Varit en extremt dålig månad som jag bara vill glömma. Nu har jag iallafall sett till att vila två extra dagar så att alla bakterier förhoppningvis har flytt landet.

Fick med mig brorsan till klubblokalen för att cykla lugnt i en timme. Bra för benen att komma igång lite, men framförallt för psyket. Tänkte halvera distanspasset imorgon till 2 lugna timmar istället för 4-5 h (inga mer bakslag igen). Längtar att få komma ut igen 🙂

Brorsan testar Monarken:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s