På en sandstrand

Har varit ledig idag eftersom att brorsan har gästat mig under helgen och åker hem i afton. Tog då tillfället i akt och cyklade utomhus istället för inomhus som jag alltid brukar göra under mina intervaller (blir ett konstant cyklande i mörker annars). Rejäl skillnad att cykla utomhus då jag inte har lika bra koll med hjälp av watt och kadens. Pulsen sköt i höjden fram och tillbaka likt en tävling vilket jag å andra sidan eftersträvar efter, om inte annat skönt med miljöombyte. 

Det gick väldigt tungt där ute vilket gjorde att jag fick gräva djupt ner i källaren för att hitta krafter. Sista 2 intervallerna låg jag på en sandstrand – sett ur ett mentalt perspektiv. Lyckades kriga mig igenom passet och kunde knyta näven i slutskedet av plågandet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s