Puls

Sov så inåt bomben dåligt natten mot tisdagen vilket resulterade till 2-3 h sömn. Var orolig under dagen ifall det var möjligt att klara av ett hårt träningspass på kvällen då kroppen var helt matt. Jodå… Inga problem! Blev t om ett nytt rekord under intervallerna. Kroppen är vekligen ett mysterium.

Fick än en dag känna av att leva fullt ut med hög puls. Hade kvällsmöte med jobbet till kl 20 (lång arbetsdag). Dagens intervaller var så klart tvungna att avverkas i form av 8×4-4. Finns det mål i sikte och hjärta till sporten så går det betydligt lättare.

Blev att cykla hemma då klubblokalen hade stängt för kvällen:

image

Annonser

3 thoughts on “Puls

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s