Energi & Högbo

Intervallerna igår gick segt, fick kämpa likt en norrbottning för att skotta fram infarten i sista minuten innan jobbet pga 5 meter snöfall. Hade det på känn då jag brände bort all energi under lördagen vilket inte var stabiliserat igår. Måste bli duktigare på att få i mig energi innan och direkt efter passet. Därför åkte jag förbi affären innan träningspasset och köpte lite olika provianter för innan och efter de hårda intervallerna som än en gång gästade min kväll.

Styrkeintevallerna gick förvånansvärt bra! Tror det beror på intaget av rätt energi under dagen. Passar även bra med denna uppladdning då jag har distans imorgon. Lämnade cykeln hos Linda i Högbo under lördagen för att köra passet där, otroligt skönt med miljöombyte. Planen är att till mestadels köra efter de otroligt fina banorna runt omkring Högbo vilket har blivit lite av ett mecka för MTB-cyklister då Magnus Palmberg jobbar frenetiskt med att utöka området för skogscyklister. Ska bli riktigt roligt att få testa kroppen och tekniken efter stökiga stigar m.m.Annonser

4 thoughts on “Energi & Högbo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s