Skogscykla-t

Var och cyklade i Högbo igår efter jobbet. Var extremt laddad att köra efter stigar igen då det var riktigt längesedan. Dessutom ett plus att solen inte gick ner förrens efter kl 18 vilket gjorde så att jag fick chansen att uppleva dagsljus under en kortare stund.

Självklart började passet med att jag fastande i sprintbanan för att leka av mig en smula. På ena sidan av sjön gick det kanon att cykla efter stigarna, men på andra sidan i riktning mot området: Pay And Ski var det ingen höjdare i form av is och diverse klungor av promenerande livsnjutare.

I det förstnämnda området hittade jag en teknisk och rolig bana som jag fick gasa efter. Försökte hela tiden att hålla igen då jag egentligen var ute på distans i 3 h. Kortade av passet för att till 90% cykla efter stigar vilket blir betydligt jobbigare/effektivt än att nöta efter asfalt och grusvägar i 3-4 h. Känns i benen idag trots att jag höll igen.

Tekniken gick bättre än väntat. Vid denna tidpunkt förra året som också var mitt första år på en skogsraket och elitsatsande, erhåller jag en betydligt bättre teknik idag. Det flyter på bättre i skogarna vilket gör att viktig energi lagras.

I övrigt är det vilodag denna torsdag, skönt!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s