Sol och cykling

Sitter i arbetsrummet och suktar att få komma ut på cykeln i detta magnifika väder. Känner mig oerhört bortskämd de senaste dagarna pga vädret, och vårkänslan är det inget fel på. Är fortfarande ovan med klimatet här i Gävle kontra klimatet i Norrbotten. När jag tävlade skidor var det bara meter av snö som gällde och minusgrader, nu är det tvärtom i form av barmark och varmare grader som hägrar. Känner mig lyckligt lottad att ha dessa förhållanden för en som älskar att cykla.

Direkt efter jobbet tar jag bilen till tjejen i Högbo för att hämta cykeln inför morgondagens distanspass (kolla forumet för cyklister i Gävle till höger om spalten). Självklart så har jag intervaller som skall avverkas ikväll, vilket blir ett ypperligt tillfälle att göra bort dessa på cykeln från Högbo till Gävle (två flugor i en smäll). Solen kommer dessutom att gästa mig under den hårda timmen.

sol

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s