Soldistans igår

Klev upp tidigt på morgonen för att ladda upp med energi efter de hårda intervallerna under fredagskvällen så att bonken inte skulle hälsa på, vilket den har gjort de senaste lördagarna. Såg till att få i mycket med energi och vätska innan jag la mig i form av vätskeersättning och godis som är så gott.

Väl framme för att möta upp grabbarna i ett soligt Stigslund beslöt vi oss för att cykla oss ut mot Högbo via Oslättfors. Vi var ett härligt gäng på sex cyklister i ett ganska intensivt tempo till Högbo vilket var skönt för mina sega ben som ville komma igång efter en tuff vecka.

Johan fick tyvärr punka direkt efter Högbo. Samt att vi tappade bort två cyklister i Sandviken på något konstigt sätt. Men vi tog oss runt i ett skönt tempo. Mannen för dagen var en ny cyklist för Gävle CA som körde på i över 3 h med LCHF-kost i maskineriet. Han gick dock rejält in i väggen vilket jag och Nicke återställde med att ge honom vätska och energi. Imponerande prestation!

För mig gick det riktigt bra. Stor skillnad att ladda upp med extra mycket energi. Hade fint flyt hela tiden och behövde bara äta upp en godisbit. Dessutom fantastiskt roligt att cykla i grupp vilket var längesedan. Timmarna bara flyger iväg i gott sällskap. 

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s