Gävle – Högbo

Måndagen startade som i vanlig ordning med fartfyllda intervaller för att väcka igång kroppen inför en ny vecka. Sedan en vecka tillbaka har jag avverkat några pass utomhus istället för inomhus pga det goa vädret. Däremot så finns det ett intervallpass som jag måste göra på en inomhuscykel under veckan då jag måste ha koll på kadens/RPM, vilket blir ikväll.

Passet igår gick riktigt bra med explosiva ben efter vilodagen under söndagen. Såg till att lämna bilen i Högbo i lördags för att kunna cykla dit igår. Det gäller att lura sig själv ibland för att bli extra motiverad. Kändes roligare att göra bort intervallerna  utomhus från Gävle till Högbo medans solen gick ner. Cyklade via Oslättfors och hade det fantastiskt underbart i vacker miljö trots ett hårt pass.

Solen var framme i början:

image

För att sedan gå ner de sista kilometerna innan avslutad destination:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s