Snö och solsken

Idag blev det en långrökare, inte till antal mil.. utan tidsmässigt. Vaknade upp till ett snöigt Högbo och ett mulet väder vilket resulterade till att distans-humöret inte var på topp. Vi beslöt oss för att testa ändå då snön var likt, riktigt härlig pudersnö. Jag fick med mig Jens, Johan och Jimmy under ett par timmar, tveksamt att jag hade pallat med 10 minuter utan gossarna. 

Vi bestämde oss för att cykla efter stigarna från i14 och rakt in i skogen långt bort från stadens vimmel. Det var ingen lätt match att cykla efter stökiga stigar och snö, halt som bara den! Den mest tekniska cykelturen  hittills för min del (tungan rätt i mun). Jag visste att solen skulle titta fram vilket den gjorde och förgyllde vår dag. Johan var mannen för dagen då han cyklade på sin feting. Den var klart bättre i skogen då den smög fram genom alla stenar och den nya snön. Sedan blev det tungt för fetingen då vi cyklade efter grus- och asfalt sista milen; karma? Snön i övrigt har börjat att försvinna, tack och hej!

Ah just det! Sticker till Idre Fjäll imorgon till på torsdag med Linda och hennes familj. Blir mycket längdskidor och kanske att cykeln hänger med beroende på snön i Idre. Ett mindre träningsläger skall tas tillvara på 🙂

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s