Från snö till regn..

Hemma från en underbar vistelse i granna Idre Fjäll. Träningsmässigt fick jag inte till det som jag ville då det blev sjukstuga för de övriga, bara jag och Linda som klarade oss (peppar, peppar). Planen var att få till två pass  under dagarna vilket inte var aktuellt pga. bacillerna som härjade fritt. Ingen bra kombination att träna ner sig och försvaga immunförsvaret för att automatiskt vara mottaglig för bacillerna. Samtidigt är det tveksamt att jag hade klarat av dubbla pass då överkroppen är dålig tränad och blev helt slut efter ett pass på skidorna. I onsdags hade kroppen helt soppatorsk då den inte är van vid skidåkningen. Okej! Jag har åkt väldigt långt och i stenhård terräng samt högre fart i stigningarna. Är ändå riktigt nöjd med skidåkningen! Fantastisk vecka i härligt sällskap där jag gärna hade stannat en vecka till…

Jag kommer mest troligen att vila ikväll för att vara på den säkra sidan så att ingen bacill har klamrat sig fast. Kör en kväll med vitaminer och diverse nyttigheter för att leka i skogen imorgon. I övrigt är min Spark 900 RC snart klar för att tävla på igen i form av byte av ram och underhåll rakt igenom. Har bestämt mig för att tävla på fjolårets skogsraket.

 

 

   

   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s