Fantastisk dag

Fick sällskap av en snabb Jens under dagens distans i det goa vädret. En markant skillnad på vädret gentemot förra lördagens cykling i snö. Idag var det fokus på stigar och stigar, samt ännu mer stigar. Rutten blev: Stigslund-Sätra-Testebovallen-Bönan-Harkskär och slutligen tillbaka till Gävle. Stigarna var riktigt fina och upptorkade trots gårdagens regn. Det börjas märkas att det är många som har tinat fram efter vintern då vi träffade på en hel del skogscyklister efter vägarna.

Min kropp var pigg och fräsch efter två dagar med vila då den inte var något märkvärdigt trött efter 4 h stig. Jens var också i fin form efter den långa tiden. Vilket är bra så att man kan vara en funktionell människa resten av helgen istället för en däckad soffpotatis som så många gånger förr efter långpass..

   

   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s