Plåga

Jag var laddad att bränna av ett intervallpass inomhus igår på Monarken i Gävle CA:s klubblokal för att få se ifall kroppen utvecklats senaste tiden med hjälp av watt-mätaren. Kände mig riktigt pigg under lördagens distanspass på över 4 h vilket då ska leda till en relativt fräsch kropp på måndagens intervaller då jag inte tömde mig själv som så många gånger förr. Så blev det inte! Drog på mig mjölksyra under första 12 min vilket jag hade svårt att få bort resten av passet. Öppnade inte speciellt hårt, utan låg på en stabil nivå där jag brukar ligga. Det kändes inte som att kroppen var sliten eller så, mer den här känslan som uppenbarar sig under första intervallpasset för säsongen. Dvs lite halvt otränad, vilket jag inte är i dagsläget.. hoppas jag. Lyckades ta mig igenom passet trots att det blev lite misslyckat under de första 12 minuterna. Kom igång på slutet med en helt färdig kropp sista delen av den fysiska plågan vilket resulterade till soffläge resten av kvällen.. slut…

mon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s