Prylar till snabbingen & Vätternrundan

Tävlingscykeln har varit på SPA senaste tiden och snart än en gång i absolut nytt skick. Har även investerat till ett par extra fälgar vilket jag anser är ett måste om du har får avseende att tävla ofta. Förra året blev säsongen strulig med ett par fälgar vilket resulterade till oro så fort de var på riktning eller diverse fix  strax innan nästa tävling. Till detta år känns det redan tryggare med en extra uppsättning hjul till cykeln. Den borde för övrigt vara startklar i början av veckan så att den låter mig vara snabb till säsongens första tävling nästa lördag om allt går enligt planen 🙂

  

Körde längre trösklar idag i ett härligt Gävle efter stigar från och med Skidtsvallen mot Bönan. Hade problem på första tröskeln då pulsen ofrivilligt leverade fram tiosiffrigt (trött). Kom igång på slutet där jag körde som snabbast efter de stökiga stigarna gentemot jord- och grusvägar? Vill förtydliga en konstig träningsvecka. 

Vätternrundan

Har du får avseende att köra runt sjön med laget från Team Sportia i Gävle så finns det en grupp på Facebook med information. Enklaste sättet är att skriva i sökfältet: Gävle TS sub 10-11.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s