Snabbt på Västanåsen

Skönt med ledighet och påsk som har firats ute i Högbo hos Linda, sköna dagar med andra ord. Smällde av ett distansspass på 4 h i högre fart under lördagen. Fick sällskap av Jimmy och Johan i cirka 2 h pga diverse problem så att de fick vända hem. Skönt med sällskap en stund iallafall. Tryckte på sista 2 h med en bra känsla rakt igenom. Längesen jag hade en sådan bra känsla under ett längre distansspass. Även de sista två dagarna med intervaller har varit helt okej – bra besked.

Har läst lite till och från att området; Västanåsen ska vara ett bra område för skogsraketer. Inte visste jag heller att det låg ett par 100 m ifrån där tjejen bor. Därför blev det att köra intervallerna där istället. Föredrar mycket hellre att cykla på ett område där det inte är så mycket folk. Blir en mer avslappnad åkning samt effektivare då jag inte behöver oroa mig för människor vid varje hörn, bara att gasa på. Gick bra idag då jag kunde köra på rejält under intervallerna med relativt fräscha ben. Tyckte området i överlag var rejält bra! Korta och branta backar med gudomligt roliga stigar för alla åkstilar. Känslan att komma till ett helt nytt områden är alltid priceless 🙂

image

Fick med mig Clifton på nedvärmningen:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s