Cykelfix

Har gått och blivit någon dag sedan jag skrev ett inlägg på sidan, vilket jag tänkte få bot på idag. Det har varit så mycket inom cyklingen senaste veckan så att det nästan har blivit för mycket för hjärnkapaciteten. Fick ramen utbytt förra veckan vilket har inneburit lite små justeringar hit och dit. Ni kanske vet hur det är? Justerar klart en sak, och i nästa ögonblick så behöver en annan sak justeras.. och så håller det på. För att inte tala om i förrgår då jag hade bytt handtag, sadel och fifflat med inställningarna på styret under hela kvällen. Trött i ryggen och psyket drog jag mig till sängen och såg att en av bussningen satt lös. Fick klyva halva cykeln för att komma åt den rackaren, och plötsligt var kl 01.30. Ungefär så har hela veckan sett ut.

Anledingen kring hysterin att få klar cykeln så fort som möjligt är att jag ska köra Keps Cup imorgon i Norrtälje tillsammans med den stig-snabbe Johan från Gävle. Förra året var planen att köra den två gånger vilket inte blev av då jag dagen innan var tvungen att kasta in handduken två helger i rad pga att jag var sjuk under nästan hela april. Tänkte göra en revansch till detta år på Keps. Kroppen är dock lite sliten efter träningen och cykeln är lite frågetecken. Kommer att tävla mest för att testa cykeln samt kroppen, PLUS att det kommer att bli roligt 🙂

Efter jobbet tänkte jag slänga in lite Stans i hjulen, och så klart justera lite mer. Får tänka positivt! När cykeln är inåkt och alla småjusteringar är gjorda så slipper jag det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s