Tung träning

Har ökat på träningen från och med förra helgen med tunga backintervaller i E4-backarna under fredagar och måndagar. Sätter vekligen en på prov då det nalkas lång distans varje lördag samt Gästrikecupen som alldeles snart drar igång på tisdagar (trött blir man). Gårdagens pass var slitsamt, ifall du frågar mina ben. Backarna i Skidstavallen lämnar ingen oberörd. Blev så slut på sista intervallen att jag var tvungen att lägga mig ner:

image

image

Idag blev det hårt och långt. Var dags för miljöombyte för herr Mattias vilket ledde till att besöka lite nya områden och vägar utanför Sandviken. Startade hos Linda i Högbo mot Jäderfors-Järbo och Kungsberget för att bestiga några höjdmeter då det vekligen behövs. Det gick bara att ta sig halvvägs upp, vilket gjorde gossen trött ändå (mycket). Körde tre gånger upp i högt tempo och störtade utför i en topphastighet på 68.8 km/h. Farten uppför kan diskuteras.

image

Cyklade sedan tillbaka efter några jord- och grusvägar till Högbo för att avsluta färden med slingan: MTB 15 km. Efter det blev det tröttmössan och beslutade mig för att stanna till på Gruvstugan som Lindas mamma äger. Fick en lyxig- lunch-deluxe:

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s