TT ikväll

Blev en väldigt lång dag på jobbet igår pga. kvällsmöte som vi har en gång i veckan på jobbet vilket komplicerar träningen på kvällen en aning. Igår blev det extra sent då jag behövde skruva i träningscykeln innan passet vilket inte gick allt för bra, drog ut på tiden till sent in på kvällen. Hade egentligen tunga intervaller i Skidstavallen som fick ställas in då klockan närmade sig 22.30. Grejen är den att om det inte hade varit träningstävling ikväll så hade jag avverkat intervallerna sent igår kväll/natt som så många gånger förr. Men såg inte tjusningen med att köra skiter ur kroppen till kl 12 på natten för att sedan vara ett lik idag och knappt orka ta mig runt träningstävlingen. Blev istället ryggövningar vilket verkligen behövs för en alltför inte så fräsch rygg.

 

Ska bli roligt att få gasa ikväll i Åbyvallen! Nu drar cirkusen igång 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s