Race igår

Inget dåligt väder som levererades av vädergudarna igår på kvällen då det nalkades träningstävling på Åbyvallen i Gävle . Banan var riktigt kort då de behövde testa tidtagningssystemet m.m. inför Gästrikecupen på tisdag. Bansträckningen var rolig med korta och branta backar samt tajta kurvor vilket resulterar till jobbiga igång drag. Som vanligt visade de sig att vara ett stenhårt startfält med Emil Linde, Joakim Jonasson, Pelle Sjudin, Emil Hedlund, Kemi osv. Ville ta starten för att undvika onödiga-tråkiga händelser då första delen av banan var smal med kurvor och stigar. Lyckades att vara först och fick ligga som etta under ungefär halva varvet i ett ganska så lugnt tempo innan två snabbingar ville höja tempot. Hängde på under nästan 2 varv men fick släppa då tempot var för högt. Kom i mål som fyra och 58 sekunder från segraren Emil Linde som tillhör toppskiktet av eliten i MTB. Är ganska nöjd men hade gärna velat vara lite snabbare. Tycker att farten min är riktigt ryckig/ojämn, dödstrött ena minuten för att sedan bli helt återställd andra minuten trots att tempot är hårt hela tiden. Tror det beror på en siten kropp efter all träning, ska bli intressant att se hur kroppen ter sig när träningen släpps upp en aning.

RESULTAT

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s