Grönt är skönt

Börjar bli en hel del att planera in då tävlingarna dragit igång kontra allt runtomkring. Vet vad jag har att göra om kvällarna iallafall.

Under veckans gång har jag tränat på bra och försökt att göra bort saker i lägenheten som har behövts att åtgärdas under den få tiden som har blivit kvar på kvällarna. Har även fixat igång landsvägsscykeln som var i behov av lite kärlek då den har legat i skymundan av skogsraketerna. Fick ny styrlinda och 130 mm styrstam m.m.

Tydligen så verkar grönt på handtagen och styrlindan vara min färg till detta år (gult förra året):

image

Träningen har gått bra ända sen i onsdags då jag tyckte att kroppen levererade en bättre känsla. Hoppas det håller i sig till på lördag då det är Lidingö MTB! Ikväll blir det tunga intervaller vilket kommer att göra första deltävlingen ur Gästrikecupen som går av stapeln imorgon till en jobbig historia, å andra sidan… som i vanlig ordning. Ska hursomhelst bli riktigt roligt 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s