Bra tävlingsbesked med missöde

Då har Gästrikland sparkat av första deltävlingen ur Gästrikecupen i granna Hedåsen. Jag lyckades att fixa cykeln med någon sorts provisorisk lösning i sista minuten med hjälp av ett plastspänne som finns på bull- och brödpåsar så att inte kedjan skulle hoppa av från bakre växelförare. Lyckades t om att få till växlarna trots en skadad/sne förare. Så dålig är inte karln på att meka då allting fungerade prima.

Kom med ett par sekunders marginal till start efter att ha fixat liv i cykeln. Det var så mycket folk som ville cykla så att en parkeringsplats var svår att hitta. Ännu en provisorisk lösning på det också. När starten gick så var det som i vanlig ordning ett stenhårt startfält. Fick en dålig start och hamnade hyggligt långt bak men avancerade på första rakan. Kände mig ovanligt fräsch under halva varvet och låg bra bakom Sjudin, Persson och Emil Linde. Vi fick ett ganska bra avstånd till andra gruppen då jag fick kämpa för att hänga på den snabba eliten. Banan var ombyggd med ett hopp och diverse hinder vilket var riktigt roligt. Ut på andra varvet av fyra var det två grabbar i barn-klassen som fastnade i varningen och fick med mig i nätet. Pedalen fastnade rejält och tappade täten med cirka 30 sekunder? Förlåt till grabbarna för mitt humör under de sekunderna, inget illa menat 🙂 Kom ut på rakan själv och såg att tättrion var för långt fram (var väldigt sur). Fick ligga på själv under de sista två varven vilket är otroligt segt och värdelöst att harva på i ensamheten. Kom i mål som fyra, men hade kunnat följa med till mål. Sjukt bra besked iallafall! Lite ofattbart att jag började att tävla förra året.

Lindas familj följde med som supporter, vilket var den största höjdpunkten för kvällen. Tusen tack!

image

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s