Dagen innan Lidingö MTB

Jag och Johan anlände tidigare idag till ett vackert Lidingö. Har varit en seg dag för min del med yrsel som besökte mig igår, tror det är sedan onsdagscyklingen i ett bedrövligt väder (nedkyld). Lite vila borde fungera.

Har även cyklat de första 6 km av banan för att testa cyklarna och skrämma liv i kroppen. Väldigt lätt bana som passar alla cyklister, hade gärna velat ha mer stigar och snäppet mer teknisk. Förra året blev en riktig fullträff då jag kom som 9, och får ha de startnumret till detta år – lyx! Kommer bli extremt svårt att ta sig topp 10 imorgon då det är betydligt bättre åkare till årets upplaga med diverse proffs. Topp 20 eller 15 borde kanske fungera? Den som lever får se.

Raketen fick fönsterplatsen:

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s