Tungt på Swe-Cup

Tänkte göra premiär i Sverige cupen denna helg och lastade därmed cykeln och en massa packning för att åka ner till Jönköping igår. Tråkigt att resa själv, men det går an. Åkte igenom banan igår vilket var ett äventyr i sig då jag inte är van med en sådan teknisk bana. Var tvungen att åka två varv för att inte bli allt för rädd. Lyckades att ta alla svåra spårval vilket var skönt för självförtroendet.

Även ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Blev ordentligt seg efter Billingeracet vilket tog en lång tid för kroppen att vara på banan igen. Tränade lugnt och njöt av livet ute i Högbo.

Åter till tävlingen. Sov dåligt.. för mycket liv mitt i centrala Jönköping ala studenter. Har förvisso också varit student. Seg i starten vilket gjorde att jag hamnade galet långt bak. Fick kriga mig fram första två varven och kunde ta många placeringar.  So far, so good. Sedan gick det åt helvete. Ingen energi i kroppen vilket gjorde att kroppen stod still. Vette tusan om det gått så sakta förut. Fick t om känslan av väggen på sista varvet= inte bra! Har å andra sidan gått så bra sen i början av april och har väl tänkt när någon sorts dipp ska komma. Självförtroendet känns väldigt si så där. Nåväl.. nya tag imorgon i Vårgårda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s