Ingen Vårgårda

Efter en sliten kropp innan, under och efter loppet i Jönköping begav jag mig till Vårgårda för ett nytt försök. Trots ett par timmar senare med mat i magen och vätska samt lite stretching var kroppen helt färdig. Hur jag än bar mig åt så gick inte mjölksyran bort från benen vilket inte är ett gott tecken på att kroppen är i något bra skick. Fick till en bra natt med sömn men vaknade ändå upp med slitna ben och huvudvärk. Kändes precis som att kliva upp dagen efter ett pass på 4-5 h i hårdare fart, alltså inte optimalt för att köra ett race till. Huvudet var något helt annanstans och benen glömde jag kvar i Gävle tror jag? Beslutade att inte tävla vilket inte var något vidare roligt då jag åkt ner ensam i många mil med en känsla av att det kunde gå bra med tanke på senaste tidens framfart. Ibland är det bara så att kroppen blir ur form och att motivationen inte finns där.

Nu måste jag försöka att till mestadels ladda om mentalt då den största spärren sitter där. Hoppas verkligen inte att kroppen är sliten efter tävlingarna samt träningen sista tiden – ”dippen” inträffade efter Bilingeracet dock. ska försöka cykla lugnt ikväll för att känna efter lite och förhoppningsvis kunna tävla imorgon i Skidstavallen som är lite av hemmaplan för gossen. Hoppas på en bra känsla då!

Sen får man imponeras med STORA bokstäver över Emil Linde och hans briljanta framfart under helgen. Etta och trea båda dagarna! Hatten av!!

Hittade en bild på mig under lördagens bravader:

11295606_1000702739948728_3393909286004163046_n

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s