Tävling igår

Åkte iväg efter jobbet till Storvik för att tävla i Gästrikecupen och passade på att mellanlanda hos tjejen för att käka m.m. Sedan in i bilen och vidare mot starten då regnet plötsligt slutade vilket hade pågått under cirka 2 h. Cyklade mig igenom starten och blev mäktad imponerad över all sten vilket gjorde den väldigt teknisk då den dessutom var lite blöt – samt mycket uppför.

För det första var jag den enda i elitklassen som ställde upp efter långloppscupen i helgen. Var ändå ett hårt motstånd med bla Magnus Palmberg som måste ha gjort premiär för i år? Roligt iallafall och stark var han. Tyckte starten var ganska lugn men benen var någon helt annanstans, de återhämtade sig aldrig och konstanterade att Lugnet tog ut sin rätt. En av de sämre dagarna under säsongen..Skulle ha lyssnat på kroppen igår då den var  trött och vilat idag, men de här tävlingarna är så roliga. Lyckades vurpa ut på tredje varvet och slog i axeln mot en sten men hoppade snabbt upp och gasade på (så klart). Sedan började det att göra ont och beslöt mig för att bryta vilket var smart då det känns bättre idag. Jens från Sandviken CK körde riktigt starkt,  härligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s