Raketlår och så

Var ett tag sedan denna sida blev upptaterad (för dåligt). Lite vila gjorde susen gånger femtusen efter tävlingen förra tisdagen och Långa Lugnet dagarna innan då kroppen var helt färdig! Torsdagen och framförallt  fredagens cykelpass gick extremt bra. De tunga intervallerna under fredagen som brukar vara en pina avverkade jag lätt lätt som en plätt. Kändes som att benen aldrig ville sluta cykla och någon mjölksyra kom aldrig på tal. Hoppas innerlighet att jag kommer få en sådan toppform till någon tävling här framåt.

Då kan man tänka sig att det skulle gå riktigt snabbt på Lida Loop? Tjejen fyller 30 år och har haft ett stort kalas för 46 personer. Självklart är det bara att hjälpa till under hela helgen. Det finns saker som är viktigare än cykling, och så som hon ställt upp på mig under träningar och tävlingar så är detta det minsta jag kan göra.

Å andra sidan var detta ingen lugn helg. Intervaller och ett långt distanspass som avslutades igår. Cyklade sent på kvällen i Högbo för att testa banorna vilket jag knappt hunnit göra. Testade b la MTB 20 och blev glatt överraskad med långa och fina stigar. Passade även på att tvätta av skogsraketen i cykeltvätten vilket var väldigt bekvämt. 

Ska putsa på cykeln ikväll och justera växlarna så att den blir lika fräsch som på bilden:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s