Aj i ryggen

Var och tävlade i Järbo igår när Gästrikecupen åter levererade en fin tävling. Banan var ruskigt rolig med några tekniska partier som tex ett hopp. Efter halva varvet varvet kom en lång nysprängd traktorväg med lite stigning och lerhål samt en massa sten. Gillar sådana partier och tänkte att där skulle jag kunna göra något.

Starten gick och kom iväg bra som i vanlig ordning på dessa tävlingar. Låg bakom Johan Palmberg som åkte fint i skogen. Kände mig riktigt pigg och stark så gasade på rejält precis innan traktorvägen för att grilla grabbarna. Kom in i för hög fart och missade att ligga på vänster sida efter första lerhålet och åker rakt ner i gyttjan vilket leder till att cykeln säger stopp. Flyger i någon akrobatisk ställning in i några fällda träd och slår i ryggen och benet men är lika snabbt uppe för det. Sadeln lutar i riktning mot Kina men skiter i det och jagar ikapp en grymt stark Emil Hedlund och Joakim Jonasson. Kommer  princip ikapp just innan varvningen men inser då att kroppen är trött. Ingen återhämtning som den brukar vara bra på till detta år. Backen som kommer efter varningen går väldigt seg, inga pangben idag inte. Gnuggar på och tänker att jag skulle kunna göra som i Skidstavallen och åka som en idiot sista varvet och komma ikapp. Fixade till sadeln direkt efter det och började hamna i ett skönt flow. Direkt efter det säger ryggen stopp efter kraschen men biter i och tar mig i mål som tvåa. Ingen bra känsla i kroppen vilket borde bero på den tunga helgen av träning?. Banan i övrigt var sjukt rolig och ett mycket bra arrangemang av de som höll i tävlingen.

En seg natt med dålig sömn pga ryggen. Har en svullnad på vänster sida vilket kommer att göra denna arbetsdag till ett helvete. Samtidigt är det skolavslutning på jobbet med glada människor och en massa fika 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s