Vätternrundan

Sitter i bussen i gott sällskap för att hjälpa cyklister genom Team Sportia att ta sig runt den stora sjön Vättern. Längsta passet är 15 mil genom alla år så blir även på en utmaning fär egen del, men ska nog inte några problem – cyklar ganska ofta 😉

Testade raketen igår sent på kvällen och smällde samtidigt in mina intervaller. Passade på att cykla till Linda i Högbo för att hämta en extra slang och sedan intervaller hem. Ryggen fungerar fint på landsvägscykeln vilket är gott, hade det varit MTB till helgen hade jag varit tvungen att stå över.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s