Vättern igår

Då var sponsoruppdraget avklarat!   Sitter vid matbordet i köket och njuter av en gudomlig espresso  samt en latte Macchiato. Skönt med koffein då kroppen fortfarande är lite seg men framförallt sömnig.

Vi sov i en stor hall som Team Sportia äger med en hel drös andra cyklister. Var lite svårt att få till en hygglig sömn innan starten kl 03.44 vilket blev sämre då luftmadrassen gav upp efter 10 min. Blev med andra ord väldigt hårt underlag. Hängde inte läpp för det utan var mest laddad för ett häftigt äventyr och fick ändå till en stabil vila innan komma skall.  

Klev upp kring 02.30 och käkade en frukost/natt mat.. vad man nu kallar det för? Iväg till starten och in i soluppgången vilket var en mäktig känsla som uppenbarade sig efter vägar av hundratals cyklister. Blev fruktansvärt pissnödig efter cirka 4 mil och var tvungen att stanna till medans de övriga for iväg vilket de visste om. Visste att de höll ett snitt på ca 35 km/h till Gränna vilket blev en längre ikappåkning än väntat. Var tvungen att gasa på i över 40 knyck för att komma ikapp vilket tog ca 15 min. Benen var starka så det var lugnt! 

Vädret var galet bra och min kropp lika så. Hade inte en enda svacka eller något nyp i benen. Kunde bara ligga på och köra. Gruppen var helt fantastisk med fin klungkörning och samarbete. Alla pushade på varandra vilket gjorde resan till ett underbart äventyr. Hatten av till er, är otroligt imponerad. Planen var sub 10 men vi lyckades att hamna på 9.38 h vilket alla var sjukt nöjda över!

Otrolig upplevelse och roligt för mig att åka utan krav samt ingen tävling. Det är så den riktiga cyklingen skall se ut, glädje.

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s