Fräsch

Hade förväntat mig en seg och sömnig kropp efter Vätternrundan men icke det. Blev en väldigt behaglig resa vilket resulterade till att kroppen är relativt fräsch och inte helt färdig som den brukar vara efter t ex ett långlopp på skogsraketen.

Börjar även att bli sugen på att tävla igen, eller bara att komma ut i skogen och gasa lite.. var ett tag sedan. Blir dock ”lugnt” på tävlingssidan närmaste dagarna vilket ryggen också behöver. Fick en blödning i en muskel i ländryggen efter vurpan förra tisdagen. Har läkt ihop nu och kan därmed börja med ryggövningarna igen.

Fick en autograf av Fredrik Kessiakoff under Vättern. Var tvungen att fråga (kände mig som 12 år, men värt).

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s