Grym dag!

Blev en ruskigt bra cykeldag med stora bokstäver i ett härligt sommarväder. Tog en rejäl sovmorgon till kl 09.30 vilket var år och dagar sedan, men ack så välbehövligt. Var på middag ute i en stuga med föräldrarna (som är på besök från Boden) och Lindas släkt igår kväll, och efter det åkte mor och far hem till min lägenhet i Gävle  medans jag stannade i Högbo för att köra dagens distanspass på Högbo MTB idag. Började att köra efter MTB 20 som är riktigt rolig och utmanande bitvis. Planen var att snurra på i ungefär 2 h för att avverka sista tiden av passet hem till Gävle, så därför skulle elitbanan och finalen av Swe-Cup; Palmen banan bli avslutningen för dagen. Just i det ögonblicket träffade jag på den snabba Stefan Persson som också skulle cykla runt banan och ”hej å hå” vad tekniskt skickligt karln cyklar – vilket jag förvisso redan vet. Farten var hög och benen kämpade på men svarade riktigt fint! 

  

Vi stannade till vid banans svåraste parti: rockgarden- sektionen, som är riktigt tekniskt svår. Fick gå ett par gånger för att hitta en bra linje och inte förens tredje försöket så fick jag in flytet. Mycket tack vare tips från Persson vilket underlättade processen en aning 🙂

Persson dundrar på:

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s