Byta däck

Blev att slänga på ett par nya däck efter att ha kört med Continental Race King RS senaste två åren. Blev less att byta till nya par väldigt ofta då väggarna spricker lätt och har nu gått över till Schwalbe Racing Ralph (snake skin). Missbedömde däremot mönstret då det var grövre än jag trodde vilket var synd. Kanske går lite väl trögt efter vissa partier, men de skall nog gå bra. Väggarna är iallafall tjocka!

Själva däcken var förjävliga att få på fälgkanten vilket tog en lååång stund. Stansningen som brukar vara det svåraste blev det lättaste. Det har t om inte pyst ut ett smack vilket det alltid brukar göra under de första 24 h. Kanske inte så konstigt när de var svåra att sätta fast då däcken förhoppningsvis sitter som ett berg.

Första testet blir på söndag under Ränneslättsturen där jag siktar på en kanonplacering då formen känns stabil 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s