Trötter

Det blev VÄLDIGT tunga 78 km för gossen idag! Har känt mig pigg och fräsch hela veckan, och efter tisdagens grymma besked tänkte jag köra snabbt idag. Uppvärmningen kändes riktigt bra vilket oftast brukar vara ett positivt besked inför komma skall.

Var inte många i startfålla 1 idag vilket kändes lugnt och avslappnat. Var bra med i starten och kände mig trygg och bekväm. Sedan började grusrallyt vilket måste ha varit förlängt i år? Jag och Kemi hamnade bakom en krasch efter ca 4 km och började att jaga med en puls på 194…

Väl ikapp tätklungan insåg jag att kroppen inte ville återhämta sig och därifrån blev det väldigt jobbigt. Hade med andra ord en riktigt dålig dag! Väntade hela tiden på att kroppen skulle komma igång men det hände aldrig då jag fick åka på rött hela tiden. Sebastian Kemi var riktigt stark och fick göra det mesta jobbet. Han hade kunnat åka snabbare om inte kraschen hade hållt oss kvar. Hade verkligen ingen ork att dra allt för mycket idag vilket jag i vanliga fall är duktig på.

Ingen behaglig resa runt banan då ingenting var gratis, helt färdig nu. Mest förvånad att jag lyckades hålla ihop loppet och inte
ramlade bakåt.

Grattis till Stefan Persson och Joakim Jonasson.  Surt för Pelle Sjudin som ena sekunden låg och anförde tätklungan för att i nästa ögonblick få punka..

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s