Återhämtning 

Har åkt på en period med lugn träning vilket jag inte haft på flera månader, eller rättare sagt inte alls sedan allt drog igång för säsongen. Planen var att nästintill bara köra cross-country samt max 2 långlopp vilket blev ändrat då Billingeracet gick bra m.m. Och bara sådär valde jag långloppscupen istället för Swe-Cup och SM i samma disciplin vilket tar mycket på krafterna då jag tävlade i båda disciplinerna under våren. Har inte heller toppat mig till någon tävling hittills utan det blir till SM i marathon vilket kommer bli spännande. 

Alltså! Jag är ingen topp-elitåkare och väntar på en sjukt bra placering till detta år utan värderar formen och känslan att ha en massa kraft under tävlingarna utifrån ett prestationsmässigt synsätt. Underbar känsla att komma i mål och känna att kroppen var riktigt pigg och att jag gav allt utan att cykla med handbromsen i. Hamnar jag långt bak i resultatlistan så gör det inget, glädjs mer åt prestationen för att kroppen var på topp. 

Uppehåll från tävlingarna ett tag framåt och semester i bakfickan. Blir en sväng till Stockholm nästa vecka för att bara vara och sedan komma tillbaka med ny energi och planera slutet av säsongen då det ska gå snabbt gentemot sista månadens seghet.

Jag och Johan Lindström testade stenkistan som är klar efter banan: Palmen i förggår vilket var lättare än sist då jag testade den med icket ifyllda hål. Den är sjävklart riktigt teknisk nu också!

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s