Innan träningen

Har haft ett par otroligt sköna första lediga dagar sedan den lite kortare ledigheten. Fyllde t om 28 år i förrgår som- enligt Vincezo Nibali är detta den perfekta åldern under livet då man presterar som bäst. Japp! Väntar med stora förhoppningar att jag kommer flyga fram som Bradley Wiggins under ett tempolopp, eller som Nibali uppför.

Det är skönt med en återhämtningspreriod, kroppens små skavanker gör sig inte påminda och benen känns riktigt rappa under de få pass som avverkas. Sitter dock i skrivandets stund och laddar för ett distanspass medans tjejen sover. Ska iväg till Stockholm imorgon och då är tiden där tänkt som en avslutning på vilan för att sedan gasa på igen. Kroppen måste ”förtjänta” resan, därav ett längre distanspass denna morgon, (ni vet hur det fungerar). Är samtidigt svårt med en lugnare period så att inte kroppen får för sig att hamna i en formtopp mitt vad det är. Vem har sagt att idrottslivet alltid är lätt?

När jag inte cyklar glider jag gärna runt med doggarna:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s