Tjena

Nytt person bästa i att inte ha uppdaterat sidan på ett bra tag. Har som ni märkt tagit mig en viloperiod då kroppen varit sliten fysiskt och psykiskt. Långlopp, XCO, onsdagscyklingen och Vätternrundan gjorde hjärnan lite överkokt, så tog mig en viloperiod efter Mörksuggan till i torsdags. Klart jag har tränat, men inga intvaller eller diverse hårda pass, utan lugnt och metodiskt. Varit i Stockholm och glassat på, legat på stranden, käkat alldeles för mycket glass osv.

Drog igång träningen i torsdags med intervaller och har efter fyra dagar börjat känna mig stark igen. Blev en stor skillnad efter vilan.. Framförallt för motivationen som fick sig en käftsmäll där ett tag. Nu blir det att ladda inför sista delen av tävlingssäsongen och fort ska det gå, men framförallt roligt!

Skönt att koppla bort från cyklingen (Fjäderholmarna):

 

Äventyrsdag i Högbo med kajak och cykling:

  

  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s