Gel i flaska

Hade ett par riktigt tuffa intervaller på schemat och såg till min stora förvåning att sportdrycken var slut. Ett pass som verkligen behöver någons sorts energikick. Gillar att köra med sportdryck i flaskan då det blir ett mentalt övertag på något vänster. Är jag trött och tar en klunk så inbillar jag mig att kroppen blir piggare, viktigt att lura hjärnan. Passet gick bra och har därmed snart avslutat riktigt grisiga dagar, nästan så att jag funderar på vad jag håller på med, lite av tjusningen.

Innan jag skulle cykla iväg så öppnade himmelen sig i ca 15 min. Trodde inte att det skulle göra något för underlaget men ack så fel jag jag hade. Blev så fruktansvärt skitig så att jag var tvungen att le för att se mig själv i spegeln, och cykeln såg värre ut. Har lovat mig själv att inte cykla i skitväder då jag befinner mig i lägenheten i Gävle för att inte skita ner allt för mycket, har ej tillgång till något tvätteri här. Plus att det bor väldigt fina äldre människor i byggnaden som icket gillar oreda i kåken. Hade världens flyt när jag såg att de har en tvätt för fotbollsskor utanför Testebovallen. Borste med vatten som cirkulerar igenom, det bästa! Skyndade mig snabbt därifrån och var glad som bara den 🙂

Detta fungerade klockrent, inga klumpar då gelen löstes upp några sekunder, och gott var det samt en bra energikick: 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s