Guld

Helt plötsligt är det måndag igen och dags att jobba igen. Först ska jag ner på stan och skriva över lägenheten till köparen så att det är fullbordat till hundra procent. Även vilodag vilket ska bli riktigt skönt så att jag kan fortsätta med papparsarbete inför flytten till Högbo, arbetet fortsätter med andra ord.

Blev ett par intervaller igår som gick fruktansvärt bra trots slitna ben under uppvärmingen. Det sistnämnda passade jag på att göra efter sprint banan, varv efter varv. Om farten har fått sig en rejäl skjuts till detta år så har tekniken blivit ännu vassare vilket också är en bidragande faktor. Har hoppat en hel del på slutet i diverse hopp vilket ger bra med självförtroende att åka snabbare i skogarna och att utmana sig själv, oftast med tungan i halsgropen.

Dagen fortsatte än en gång till skogen för att plocka skogens guld – kantareller:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s